• 10
    мин
    Подготовка
  • 15
    мин
    Приготовление
  • 5
    мин
    Готово через
  • 4
    чел
    Порции
  • 240
    ккал
    Каллории
  • Пользовательская оценка: one comment
  • Рейтинг пользователей:
  • Категория рецептаGluten-Free

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Ингредиенты

  • 2 tablespoons drained capers
  • 55g (1/2 cup) coarsely grated mozzarella
  • 100g feta, crumbled
  • 12 small fresh basil leaves, torn
  • 100g feta, crumbled

Steps

  1. Preheat oven to 220°C. Place the pizza crusts on a large baking tray and spread each evenly with the tomato paste.
  2. Top each with artichokes, tomatoes, red onion, olives, capers, mozzarella, and then the feta.
  3. Bake in preheated oven for 15 minutes or until the topping is golden brown and heated through, and the base is crispy.
  4. Sprinkle with pepper, to season, and basil leaves. Serve immediately.

Состав

Energy
2825 kj
Fat Total
25 g
Saturated Fat
12 g
Sodium
1915 mg
Protein
31 g

Похожие рецепты

Picked

Банан с йогуртом Gluten-Free и джемом на завтрак

Подготовка : 2 мин

Банан с йогуртом Gluten-Free и джемом - прекрасное решение для быстрого, вкусного...

Коктейль с ягодами на основе йогурта Gluten-Free

Подготовка : 5 мин

Ингредиенты: Ягоды200 грамм Сахар2 столовые ложки Йогурта Gluten-Free100 мл Лёд5 штук  ...

More chef recipes

1 thought on “Pear and Gorgonzola Cheese Pizza”

  • Sheri Dona says: 19.10.2018 at 15:29   

    Amazing pizza, the whole family raved about it, especially the boys and their friends. I used regular pizza dough since the grocery had buy one get one free.

Добавить комментарий