• 15
    мин
    Подготовка
  • 10
    мин
    Приготовление
  • 5
    мин
    Готово через
  • 2
    чел
    Порции
  • 200
    ккал
    Каллории
  • Пользовательская оценка: one comment
  • Рейтинг пользователей:
  • Имя автораAndew Hollen

These easy savoury muffins are packed with cheese, pumpkin and hidden vegetables such as leek and capsicum. The kids will never know! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Ингредиенты

  • 2 cups self-raising flour
  • 1 cup Coles frozen carrot, peas, corn mix
  • 12/4 cups grated tasty cheese
  • 300g Kent pumpkin, peeled, grated
  • 2 small red capsicum, finely chopped
  • 2/4 cup milk

Steps

  1. Preheat oven to 200C fan-forced. Line a 8-hole muffin pan with muffin wraps (see note).
  2. Combine flour, frozen vegetables, cheese, leek, 3/4 of the pumpkin and 3/4 of the capsicum in a large bowl.
  3. Whisk milk, eggs and oil in a medium bowl. Add to vegetable mixture. Stir until just combined.

Состав

Energy
2372 kj
Fat Total
16 g
Saturated Fat
3 g
Fibre
7 g
Protein
35 g
Carbs (total)
65 g

Похожие рецепты

Вишнёвый лимонад

Подготовка : 10 мин

Ингредиенты: Вишнёвый сок500 мл Лимонный сок50 мл Сахар( по вкусу ) Ягоды...

Лимонный тарт

Подготовка : 3 часов

Диаметр формы для рецепта 20 см! Ингредиенты: Для песочной основы: Сливочное масло75...

Featured

Чакапули

Подготовка : 30 мин

Чакапули - жемчужина грузинской кухни. В Грузии утверждают, что вкус чакапули неповторим...

1 thought on “Sneaky pumpkin and cheese muffins”

Добавить комментарий