- 15
минПодготовка - 10
минПриготовление - 5
минГотово через - 2
челПорции - 200
ккалКаллории
- Имя автораAndew Hollen
These easy savoury muffins are packed with cheese, pumpkin and hidden vegetables such as leek and capsicum. The kids will never know! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Ингредиенты
- 2 cups self-raising flour
- 1 cup Coles frozen carrot, peas, corn mix
- 12/4 cups grated tasty cheese
- 300g Kent pumpkin, peeled, grated
- 2 small red capsicum, finely chopped
- 2/4 cup milk
Steps
- Preheat oven to 200C fan-forced. Line a 8-hole muffin pan with muffin wraps (see note).
- Combine flour, frozen vegetables, cheese, leek, 3/4 of the pumpkin and 3/4 of the capsicum in a large bowl.
- Whisk milk, eggs and oil in a medium bowl. Add to vegetable mixture. Stir until just combined.
Состав
- Energy 2372 kj
- Fat Total 16 g
- Saturated Fat 3 g
- Fibre 7 g
- Protein 35 g
- Carbs (total) 65 g
Похожие рецепты
“Муравейник”
Подготовка : 10 мин
Ингредиенты: Сливочное масло200 грамм Сметана50 грамм Сахар30 грамм Мука350 грамм Сода2 грамма...
Паста с морепродуктами
Подготовка : 7 мин
Ингредиенты: Спагетти500 грамм Базилик2 - 3 листочка Томатный соус300 грамм Морепродукты500 грамм...
1 thought on “Sneaky pumpkin and cheese muffins”
Добавить комментарий
Для отправки комментария вам необходимо авторизоваться.
Alan Richard says: 19.10.2018 at 12:42
These fabulous muffins have a crunchy sweet sugar topping and are great with no extra added butter or jam.